Domeskin.com – Skin til din iPhone, iPod eller iPad

Domeskin er smarte 3D skins til din iEnhed. Det kunne være til en iPhone 5, iPod Nano 4th gen eller iPad 2.

Jeg har haft et Domeskin til test i det sidste stykke tid. Og Domeskin er lidt anderledes end andre skins, man ellers finder til f.eks iPhone. For de er nemlig i en slags 3D. Det er ikke bare det “almindelige” kedelige skin som er helt fladt. Domeskin er designet sådan, så det stikker lidt ud af bagsiden af iPhonen. Det giver en fed fornemmelse og det føles meget lækkert at holde på.

Det giver dog ikke en 3D fornemmelse i form af det billede, som er vist på skinet. Men de tryk som er på Domeskins er meget forskellige, så der er noget for en hver smag. Der er ingen mulighed for at få sit eget billede på et skin.

Selv skinet er rigtig let at sætte på enheden. Sørg for at pudse bagsiden, så der ingen støv er på. Det gør det let for skinet at få det bedste kontakte med bagsiden, som overhovedet muligt. Så er man nemlig sikker på, at det sidder godt fast. Domeskin er lavet sådan, at man kan tage det af ens enhed og sætte det tilbage på det papir som skinet kom på. Så det nemt kan genbruges…. Det er et meget stort plus.

Et Domeskin koster $19.99 for et iPhone 5 skin (ca. 115 DKK) og det er slet ikke nogen dum pris. Der kan de fleste være med. Og efter som at skinet kan genbruges, syntes jeg det klart er pengene værd.

Produktet får  ud af 5. Det bliver ikke bedre, når emnet er skin til iPhone. Tjek endelig Domeskin.com ud og find det skin der passer dig bedst.

Det skal lige siges, at Domeskin også lavet skins til bærbar pc, Macbooks, Blackberrys og Samsung mobiler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *