Caseup.dk – EGO cover iphone 4

Caseup.dk er en webshop, der har fede iPhone cover. iPhilipo.dk har haft et par dele af EGO serien til test.

EGO coverne er en smart måde at blande top og bund på et cover. Så man får rigtig mange farve muligheder. Mange kender måske det, med at man køber et sort cover, men lidt tid efter så ville man ønske at der var lidt farve i coveret. Det kan EGO serien hjælpe dig med. EGO coverne består nemlig af en top og bund (skåret skråt ind over coveret).

 

Og på den måde, kan man nemt kombinere rigtige mange farver sammen. Og matche lige præcis de farver, man nu ønsker sig. Det eneste lille problem, det er at man ikke kan købe top eller bund separeret. Så hvis man vil have en gul bund og en sort top, så bliver man nød til at købe et komplet gult og sort cover.

iPhilipo.dk har testet denne EGO serie. Og er positivt overrasket over det. Mange af de 2 delte covers, har som regel altid en del der sidder lidt mere løst end den anden. Så den let kan ryge af. Men dette er ikke tilfældet ved denne EGO serie. Coveret sidder godt til iPhone 4 og har nogle gode udskæringer til “homeknap”, “volume op/ned”, “kamera” og et stort hul i bunden, til strøm, mikrofon og højtaler.

Bag på coveret, er der et lille tryk på toppen af coveret hvor der står “ego”. Caseup.dk har valgt at vedlægge en “screenprotector” som fungere perfekt med EGO coveret. Så din skærm ikke får en masse ridser.

EGO serien er et rigtig godt at Caseup.dk sælger. Ingen tvivl om det!

Produktet får  ud af 5. Det er et smart koncept. Den sidste stjerne havde den fået, hvis man kunne købe top eller bund hver for sig.

EGO coverne koster 149 DKK per cover. Men tjek det ud hos Caseup.dk – De har også iPhone 5 covers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *