Goobay Soundball – Mini højtaler til smartphone

Goobay Soundball – Mini højtaleren som der er god at bruge bla. på stranden, i sommerhuset, på cyklen.

Photo 25-07-13 18.00.19

Står du og mangler lidt ekstra lyd på din smartphone eller måske din bærbar pc? Ja så kunne Goobay Soundball højtaleren være noget for dig.

Goobay Soundball er en lille højtaler, som har indbygget batteri, så du nemt kan tage den med på farten. Den har også (smart nok) indbygget jack stik, som sidder i bunden af højtaleren. Så har du den lille Soundball med, så har du det hele. Batteri, jack stik og højtaler.

Der medfølger: Omformer fra 3,5 jack stik til 2,5 jack stik, omformer til Nokia og Sony Ericsson og et micro USB til alm. USB så man kan oplade højtaleren.

Den spiller overraskende godt af sådan en lille højtaler. Jeg har haft den med på stranden et par gange og der er den perfekt, til at give lidt mere lyd end min iPhone 5, men alligevel være stille nok, til ikke at forstyrre andre på stranden. Men det er klart en højtaler, som man nemt kan have med på farten. F.eks på cyklen og have lidt musik med der, er den perfekt.

Man kan dreje på højtaleren også åbner den sig, så der kommer bedre lyd og lidt mere bas. Men nu må I ikke tro, at det er en der spiller vildt på bassen. For det er gør den ikke! (Men bedre end en smartphone)

Du kan købe den hos MyTrendyPhone.dk – Og den koster 159,00 DKK

Produktet får 4 ud af 5. Produktet er alle pengene værd syntes jeg. Den vejer stort set ingenting og er let at have med. Bedre lyd ville have fået den op på de 5.

Produktet er sponsoret af MyTrendyPhone.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *