iPad Mini Belkin Læder Taske

Belkin Smooth Læder Taske til iPad Mini er en lækker læder taske, som beskytter din iPad Mini.

Har du brug for at beskytte din iPad Mini, men stadig give den en lækkert look, så kunne denne læder taske fra Belkin være vejen frem. Tasken har et flot look, det kan man ikke komme uden om. Den har en stroplukning, så du er sikker på at den holder tæt, så skærmen ikke bliver tilfældigt udsat. Derudover har den et lille Belkin logo nede i højre hjørne.

Tasken er lækker at holde i hånden og har et godt finish. Det er en vigtig ting, da man jo ofte sidder med iPad’en i hånden. Og specielt Mini’en, da den jo er det mindre end den almindelige iPad. Så det er en god grund til at vælge et iPad Mini Etui.

Når man åbnet tasken op, så er der 4 læder elastikker i hvert hjørne, som holder iPad Mini’en rigtig godt på plads. Så man skal slet ikke være nervøs for at iPad Mini’en ikke sidder godt fast i tasken. Det eneste negative, ved de 4 elastikker i hjørnerne, er at de går lidt ind over skærmen på iPad Mini’en. Og det er selvfølgelig ikke helt i orden, da man engang i mellem skal skubbe lidt til dem. Det bliver desværre hurtigt et stort irritationsmoment.

Belkin’s iPad Mini taske har dog et meget stort problem. Og det kan ses på designet…. Og det er at tasken front ikke kan “foldes” sammen ligesom Apple’s Smart Cover. Det betyder at man ikke kan sætte tasken som “Movie stand”, så du kan sidde og se film på iPad Mini’en. Man kan heller ikke ligge den ned i “Skrive stand”, så den har en let hældning og det er nemt og behageligt at skrive på den. Det er et stort problem syntes jeg. Dog skal den have et plus for den strop som sidder på tasken. For den hjælper en når man holder iPad Mini’en i én hånd. Da den holder godt fast om hånden.

Belkin iPad Mini læder taske koster 239 DKK hos iTasker.dk. Og tjek endelig iTasker.dk har mange tasker, covers og cases at vælge. Og ikke kun til iPad og iPad Mini. Men de har også iPhone 4 cover og iPhone 4S cover.

Produktet i testen her: Belkin iPad Mini Læder Taske får  ud af 5. Manglen med at kunne sætte tasken i “Movie” og “Skrive” mode, er så stor og med en pris på 239 DKK, trækker det desværre ned på 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *