iZettle – Modtag betalinger på iPhone

Jeg har været i den heldige situation, at jeg er blevet spurgt iZettle.com om jeg ikke havde løst til at teste deres nye kortlæser til iPhone, iPod Touch og iPad.

Den har jeg haft testet og set nærmere på.

iZettle blev lanceret i 2011 i Sverige.

iZettle gør det, at du kan modtage betalinger fra Visa og Mastercard på din iPhone.

Godt og kort så laver du en bruger på iZettle.com og vælger om det er privat person eller en mindre virksomhed, som kortlæseren skal bruges til. Som privat person, skal du forbinde den med Facebook. Det er ikke alle der er lige glade for det.

Derefter har du lavet en bruger og du kan nu logge ind i iZettle’s app. I din profil skal du dog huske at indtaste kontonummer, til den konto der skal modtage pengene. iZettle laver 2 små indbetalinger på den pågældende konto, for at verificere at det er den rigtige konto. De 2 beløb skal du så angive inde i din profil. Når det er gjort, er du faktisk klar til at modtage betalinger.

Det hele er nemt og hurtigt at sætte op. Jeg har lavet en lille video, hvor jeg viser hvor nemt og hurtigt du kan lave en indbetaling.

Med hensyn til sikkerhed. Så er iZettle godkendt af Europay, MasterCard og VISA (EMV) og følger kort-branchens standard for datasikkerhed (PCI DSS). Og der bliver ikke gemt nogen form for data i selve enheden. Alt den datatrafik der bliver sendt, når du laver en betaling er krypteret.

Jeg syntes at iZettle er et genialt produkt. Enheden og app’en gør det så simpelthen at få indbetalinger på sin konto, om det måtte være til en privat person eller en mindre virksomhed.

Også er iZettle gratis. Kortlæseren og app’en er gratis. Og der er ingen månedlige gebyrer!

Til sidst, skal der lyde et stort tak til iZettle.com, for muligheden for at teste denne kortlæser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *