Justmakeid.com – Dit personligt mobilcover

Vil du gerne have et cover på din iPhone?

Men du syntes at alle de covers der findes, er alt for upersonlige? Ja så er JustMakeId.com noget for dig.

JustMakeId er fed side, hvor du kan designe dit eget iPhone cover. Du har mulighed for selv, at uploade dit billede og designe hvordan du vil have det skal sidde og se ud på coveret. Der er også mulighed for at tilføje tekst på billedet. JustMakeId er meget nemt at finde rundt på. Du angiver hvilken mobiltelefon det drejer sig om. Der findes 20 forskellige mobiltelefoner på JustMakeId som kan få et designet cover.

Efter du har valgt din mobiltelefon, kommer du direkte ind og kan uploade dit billede. Der vil også være en vejledning derinde, så du for gjort det på den rigtige måde (selvom der ikke rigtig er noget der kan gå galt). Der bliver vist en 3D model af den mobiltelefon du har valgt. Så du får en rigtig god mulighed for at se, hvordan coveret kommer til at se ud. Og du kan vende og dreje 3D modellen, så du kan se den hele vejen rundt. Og derefter er du færdig og laver din bestilling færdig.

iPhilipo.dk har fået lov til at teste sådan et cover til iPhone 5.

Det selv designet cover fra JustMakeId er et godt cover. Coveret er et “clip-on” cover, som let kan sættes på iPhonen og ligeså let tages af igen. Coveret er meget tyndt, dog rigtig robust og stærkt. Men det at det er tyndt, tror jeg vil tiltale mange, da man ikke føler at der er noget cover på. Men at det bare falder ind med iPhone 5. Der er fuldt åbent til alle porte og knapper på coveret. Så det er let at komme til og ingen problemer med at komme til knapperne.

iPhilipo.dk’s billede på coveret er ikke så fantasifuldt. Men det er jo helt på til den enkelte hvad man vil have på. Hvis man går meget op i biler, går op i hunde, går op i fodbold eller andre ting, ja så kunne det være en mulighed at få en af de ting på coveret. Det er kun fantasien der sætter grænser.

iPhilipo.dk kan ikke finde noget dårligt at sige om coveret. Det hele fungere super godt og det går nemt og smertefrit at få lavet det. Man skal dog huske (og det gør JustMakeId også meget opmærksom på) er at opløsningen på billedet man vil bruge, skal være i en stor opløsning. For ellers kan det godt komme til at se lidt mudret ud.

Produktet får  ud af 5. Der er ikke nogen fejl at sætte på design af cover og heller ikke på coveret. Men prisen på 299 DKK måtte godt være lidt billigere. Men så får man altså også sit eget helt personlige cover af høj kvalitet. Så burde den få  ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *