Læder kortholder til iPhone 4/S

Står du og mangler et sted at samle dine kreditkort og iPhone? Så er dette cover fra Bomo.dk nok lige det du leder efter.

IMG_0998

Dette læder cover er et lækkert cover, der passer godt på din iPhone, samt dine kreditkort, visitkort, kørekort eller dine pengesedler. Coveret er faktisk ret enkelt, selvom det kan indholde mange ting. I test perioden har jeg haft 4-5 kort, 1 nemid kort og et par sedler i coveret.

Den beskytter din iPhone 4/S både foran og bagpå. Så selvom du skulle være uheldig at støde fronten på noget, så skærmen dækket af læder coveret. Fronten bliver beskyttet af en side, der går ind over skærmen og den holdes fast med en magnet flap, som sidder fast på bagsiden. Nu hvor den også beskytter bagsiden, så er der stadig mulighed for at tage gode billeder med din iPhone. For der er lavet et “cut out” så kameraet nemt kan bruges.

Har været meget tilfreds med coveret i den test periode, hvor jeg har brugt det. Og coveret får lov til at blive på min iPhone 4/S. Jeg har nemlig altid godt kunne lide, at have mobil og kreditkort samlet et sted.

Læder coveret med indbygget kortholder, kan købes hos Bomo.dk for en billig pris af 89 DKK og en minimal fragtpris på 15 DKK.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *