NutKase Genuine Leather iPhone 4/4S Wallet

NutKase er et firma der laver nogle fede covers og cases til iPhone og iPad.

iPhilipo.dk har fået muligheden for at teste og anmelde NutKase Genuine Leather iPhone 4/4S Wallet

Er du typen der godt kan lide at, have alle dine ting samlet et sted? F.eks have iPhone, penge, kørekort, dankort i én enhed. Ja så kunne NutKases iPhone Wallet være en rigtig god mulighed for dig. Den samler det hele for dig og de behøves kun, at huske på én ting – Din Nutkase Wallet.

Den er lavet af læder og det føles rigtig godt i hænderne. Den kan købes i to farver, som er rød og sort. Den sorte lukkes med en elastik rundt om selve coveret. Og den røde lukkes med en magnet. Nu er det kun den sorte jeg har testet, men på intet tidspunkt har jeg følt at elastikken var et problem. Men det er nok en smagssag.

NutKase iPhone Wallet har plads til 3 kort, i form af dankort, kørekort osv. Og et stor rum bagved, hvor man nemt kan have sine pengesedler eller hvis man har visitkort. Det det gør NutKase Wallet til iPhone lidt anderledes, er at man kan sætte den i “movie-stand” så man nemt kan sidde og se film eller lave et Facetime opkald på sin iPhone.

Man skal huske at det er læder at man har med at gøre. Så det første stykke tid, hvor man bruger coveret, så skal man huske på at læderet ændre sig, jo mere man bruger NutKases iPhone Wallet.

Jeg syntes at Nutkase coveret er i virkelig høj kvalitet og er rart og dejligt at have med rundt. NutKase tager €39.99 (ca. 300 DKK) og det syntes jeg er en meget fair pris, for det som man får. Jeg er meget imponeret over coveret!

NutKase siger at de kigger på muligheden for at lave noget lignende til iPhone 5. Så til jer med den iPhone, så må I vente lidt endnu. Men tjek endelig deres side ud: NutKase.co.uk

NutKase Genuine Leather iPhone Wallet får  ud af 5. Produktet og prisen sat sammen bliver det ikke meget bedre.

Husk at NutKase også laver covers til iPad – NutKase iPad 1NutKase iPad 2/3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *