Oversigt og guider over bredbånd – Bredbaandsluppen.dk

Står du og skal have lynhurtig bredbånd eller bare finde en ny bredbåndsudbyder. Så er Bredbaandsluppen.dk nok lige stedet for dig.

Bredbaandsluppen.dk er et smart websted, hvor det hele er blevet samlet på en side, så det er let for dig at finde det du skal bruge. Det kan være lige fra bredbånd, mobilt bredbånd, hastighedsguide eller anmeldelser af de forskellige udbyder i DK.

Står du også skal have det hurtigste internet i byen, ja så kan bredbaandsluppen.dk hjælper dig med det. De har en god og nem oversigt over de enkelte udbydere, og hastigheden går lige fra 2 mbit til hele 100 mbit. Så er du studerende og skal bruge det billigste, men stadig så hurtig som muligt eller er du typen der ser film online og skal bruge den hurtigste mulige forbindelse, så dine film på ingen måder buffer, ja så er bredbaandsluppen.dk det sted du skal kigge.

I deres anmeldelser af de mange bredbånds udbydere, kan du se den ærlige mening om produktet der bliver leveret til din husstand. De har lavet en smart “fordele og ulemper” sektion, så du nemt kan danne dig et overblik, om udbyderen og produktet de giver dig, er noget værd. Bredbaandsluppen.dk skriver gode anmeldelser til alle udbydere. De skriver lidt historie om udbydere og kommer med tips og tricks, til ting man måske normalt ikke lige ser på bredbånd udbyderens hjemmeside. Det kunne være hvad 5 mbit ekstra upload koster eller om der andre udbydere der gør det bedre, lige på et bestemt punkt.

Det er dog ikke kun Bredbaandsluppen.dk egen mening man kan læse. De har også gjort det let og nemt at finde ud af, hvad hverdags forbrugeren på produktet syntes om det. Det er smart, da man måske kan finde en, som bor i ens eget område og kan derfra se om det er godt eller dårligt.

Bredbaandsluppen.dk har også skrevet en del artikler om mange enmer, inden for bredbånds området. Et par eksempler kunne være, om “Hvad er Fibernet” og “Kan jeg få Fibernet hvor jeg bor”. Og det er smart og nemt, at det hele er samlet et sted. Og står du og skal på ferie i DK og du godt kunne tænke dig, at få internet i campingvognen, ja så kan det også læses inde på Bredbaandsluppen.dk.

Til sidst har Bredbaandsluppen.dk lavet en nem hastighedsguide, så du hurtigt og nemt kan finde ud af, udfra dit forbrug, hvilken slags bredbånds hastighed netop du skal bruge. Det kunne være du kun bruger internettet til ting som Facebook, e-mails og nyhedslæsning, ja så kan 2-6 mbit være nok. Men hvis du streamer film, spiller online og skal have flere pc’er, så er det nok over 20-30 mbit du skal have.

Men alt det og meget mere kan du selvfølgelig læse meget mere om inden på Bredbaandsluppen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *