PopLock til iPhone 5 – MyNutKase.co.uk

Bruger du din iPhone 5 til at se film på? Eller kunne du godt tænke dig, at lave din iPhone 5 om til et ur på natbordet?

Ja så kunne PopLock til iPhone 5 fra MyNutKase.com være noget for dig.

IMG_20130409_100553

PopLock er et rigtig smart cover, med indbygget “stand” i sig. Det vil sige, at du kan sætte din iPhone på bordet. Den vil så stå i en vinkel, så den peger op og derfor nemt og let at se hvad der sker på skærmen.

Man kan nemt trykker gummi-standen ud omme bagpå coveret. Og det er ligeså let, at trykke det på plads igen. Gummi-standen gør, at du nemt kan sætte iPhonen på bordet i vertikal eller horisontal position. Det er smart, hvis du f.eks skal sidde i toget og se en film. Måske du vil bruge din iPhone 5, som et vækkeur på dit natbord. Eller måske har du tit din iPhone 5 liggende på skrivebordet på dit arbejde, men den ligger i en dum vinkel. Ja så kan du nemt kunne få brug for PopLock, da den stiller din iPhone i en god vinkel så du altid kan se hvad sker på iPhonen.

Jeg har brugt coveret i et stykke tid nu og jeg er meget positiv over for det. Først troede jeg at det ville blive for stort et cover, fordi den netop af “gummi-standen” bagpå. Men det er slet ikke det jeg oplever. Det giver lidt ekstra fylde, men slet så meget at det gør noget.

Det er rigtig smart, at man kan bruge det som et vækkeur (som en slags “clockradio”) og det har jeg haft meget gavn af.

Coveret koster €24,99 og omregnet i DKK er det ca. 187 DKK. Og det er slet ikke nogen dum pris! PopLock kan købes her: PopLock iPhone 5

PopLock får 4 ud af 5. PopLock er et godt cover. Og det har man brug for at kunne sætte sin iPhone 5 i “movie-stand”, så er det perfekt.

Tjek endelig MyNutKase.co.uk ud, da de også sælger covers til iPhone 4, iPad 1, iPad 2+3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *