Spiderpodium til Smartphones

Spiderpodium er et smart mobilstativ fra coolstuff.dk

Sidder du tit ved din computer og har din mobiltelefon liggende ved siden af? Har du overvejet at få en holder til den? For så er Spiderpodium nok noget for dig. Det er en mobilholder, som kan designes på rigtig mange måder.

Den kan f.eks stå ved siden af computeren, så man hurtigt og nemt kan få overblik over mobiltelefonen. Det kunne være derhjemme, på kontoret, i køkkenet eller måske til natbordet.

Den virker overraskende godt. Og der er uendelige mange muligheder for at designe den holder, man ønsker sig. Og på Coolstuff.dk viser de, hvordan man kan bruge den på sin cykel som en slags GPS holder.

Nu har jeg prøvet den i et stykke tid og har rodet rundt med en masse måder den kunne stå på. Og må sige, at den er meget stabil. Det er måske ikke det første man vil tænke, når man ser den har de bløde led, som den har. Men det virker rigtig godt. Spiderpodium har i hvert fald fået en fast plads, ved siden af min computer.

Og efter som den kan tilpasses stort set alle mobiltelefoner. Ja så rammer den bredt hos folk. Og ja man behøves jo heller ikke lige at bruge den til sin mobiltelefon.

Produktet får  ud af 5. Spiderpodium koster 149 DKK hos Coolstuff.dk – og det er pga. prisen at den ikke får 5. Ellers kan det klart anbefales…. Og jeg syntes I skal tjekke alle Coolstuff.dk andre Mobil gadgets ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *