Test: Ezgo kortholder

En uge er gået og jeg har testet Ezgo den sidste uge.

Ezgo

Ezgo er en kortholder der kan indeholde lidt andre ting, end de mere almindelige kortholdere. F.eks kan den indeholde 2 micro-SD kort og 1 alm. SD kort. Den kommer i flere farver, så som blå, grøn, rød og sort. Så der skulle være én for alle.

Ezgo er meget let med en vægt på kun 24 gram. Selvom man fylder den op med kort og sedler, så kommer den ikke til at føles tung eller klodset. Kortholderen kan holde op til 8 kort (4 på hver side) og op til omkring 15 sedler, alt efter hvordan man folder dem og “pakker” dem ned i Ezgo kortholderen. Hvis man kommer mere end et kort i, så er det stadig let at komme til de andre kort. Man vipper nemlig bare kortene ud og “slider” de kort op man skal bruge og putte de andre tilbage.

Photo 21-11-13 11.26.27

Efter jeg har testet Ezgo i en uge, må jeg sige at jeg er meget imponeret. Først var jeg ikke særlig glad for udseendet af den men det er som om, at jeg slet ikke ligger mærke til det mere. Fordi den er så praktisk og har så gode funktioner. Jeg har brugt mit rejsekort en del og det har været let af “check-in og ud” og har ikke skulle tage kortet ud af kortholderen, da den har været forrest så togkontrolløren har let kunne se den.

Jeg tester ud fra om jeg kan have mine 4 kort, Nem-id, sedler (mønter er ikke et krav, men jeg nævner det hvis der er plads) og i Ezgo har jeg ingen problemer haft med disse krav. Det har sågar været muligt at have 10 kr. i det rum hvor sd-kortet skulle have været. Så det har været meget positivt.

Ezgo kan købes hos Coolstuff.dk og den koster 159 DKK. Husk Ezgo i forskellige farver.

Jeg vil anbefale Ezgo til dem der gå op i funktionaliteten af deres kortholder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *