X-Doria Dash Suit – iPhone 5 cover

Et læder iPhone 5 cover, som er tyndt og slim er ikke lige det man forbinder med hinanden.

Men det er hvad X-Doria Dash Suit giver dig. Et fedt læder cover, der gør din iPhone 5 lækker og business-agtig.

Xdoria X-Doria coverne er bare et mærke blandt mange iPhone 5 covers som MyTrendyPhone.dk har. Men det er helt klart et af de mere spændende mærker. Og der er ca. 19 forskellige X-Doria covers at vælge i mellem.

Dash Suit coveret, som jeg nu har testet. Er klart et af de mest spændende covers jeg har testet til iPhone 5. Sammensætning af et cover, som er lavet af PU læder og samtidig er så tyndt som dette er. Det er meget meget sjældent man kommer forbi sådan et.

Coveret bliver bare bedre og bedre med tiden, som man bruger det. Det læder materiale former sig bedre og bedre til iPhonen, jo mere man bruger det. X-Doria Dash Suit er et cover, hvor ens iPhone skal “slides” ned i coveret. Det gør at der er også er lidt skærm beskyttelse, da det går op over iPhonen skærm og derved gør at man med sikkerhed kan ligge iPhonen med skærmen nedad på f.eks et bord.

Jeg er meget overrasket over Dash Suit coveret. Og kan umildbart ikke se nogen dårlige ting ved coveret. Ikke engang prisen på 229,- DKK kan skramme én væk, da kvaliteten af coveret er helt i top!

X-Doria Dash Suit får 5 ud af 5. Bedre bliver det bare ikke. Tjek selv Dash Suit ud her hos Mytrendyphone.dk.

Mangler du et iPad cover eller måske til en Samsung Galaxy S4 cover, ja så har MyTrendyPhone.dk det også. De har stort set alt inden for mobiltilbehør eller tablettilbehør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *